Enkeltje Ho Chi Minh
Door: Ans
Blijf op de hoogte en volg Ans & Piet
19 Februari 2013 | Nederland, Tilburg
Alles gaat per acht dus ook de formulieren voor de tickets. Ik werd er wel een beetje vervelend van: Nummer document, geldig tot datum enz.
Omdat de paspoorten van de kinderen nog vernieuwd moeten worden maar even gerommeld met de datum. Je kunt geen tickets kopen als je op de dag van vliegen een verlopen paspoort hebt. Ik zal even voor de zekerheid een kopie van de paspoorten maken en in de map doen. Maar bij onze vorige reis speelde hetzelfde hetzelfde maar waren de nieuwe paspoortnummers nooit een probleem.
Ook bij Air Asia mag je voortaan betalen voor bagage en ben je verzekerd als je niet oplet.
We zullen twintig dagen in Vietnam zijn. We hebben besloten om 6 augustus vanuit Hanoi weer terug naar Bangkok te vliegen om dan daar nog anderhalve dag wat aan te rommelen. We moeten goed opletten met de datum omdat de terugreis op 8 augustus om 01.35 uur is. Dus 7 augustus uitchecken bij het hotel.